Od 17.6.2024 do 21.6.2024 probíhá technická dovolená (malování a úprava skladů) a veškeré objednávky budou expedovány následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

Emco Ovesná kaše s jablky a skořicí 5x55 g

Ovesná kaše s jablky a skořicí (Sypká směs k přípravě ovesné kaše, 5x55 g)

Kaše obsahuje 63 % celozrnných ovesných vloček a je zdrojem vlákniny. Lahodnou chuť a vůni má díky jablkám a skořici. Kaše je bez palmového tuku a přidaných barviv.

55 Kč / ks
Skladem

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Složení:
Ovesné vločky 63 %, cukr, sušený glukózový sirup, sušené plnotučné mléko, rozinky 4,6% (rozinky 99,5%, slunečnicový olej), bramborový škrob, kousky sušených jablek 3,3%, jedlá sůl, mletá skořice 0,3 %.
Výrobek může obsahovat arašídy, sóju, ořechy.

 

Výživové údaje na 100 g směsi:
Energetická hodnota 1560 kJ/372 kcal,
Tuky 4,5 g,
z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g,
Sacharidy 67 g,
z toho cukry 23 g,
Vláknina 9,7 g,
Bílkoviny 11 g,
Sůl 0,68 g,
Betaglukany 3,0 g


Výživové údaje na jednu porci 55 g:
Energetická hodnota 858 kJ/205 kcal,
Tuky 2,5 g,
z toho nasycené mastné kyseliny 0,66 g,
Sacharidy 37 g,
z toho cukry 13 g,
Vláknina 5,3 g,
Bílkoviny 6,1 g,
Sůl 0,37 g,
Betaglukany 1,7 g


*Příznivého účinku se v rámci zdravého životního stylu a různorodého jídelníčku dosáhne konzumací 3 g betaglukanů z ovsa, ovesných otrub, ječmene a ječných otrub za den.

 

Návod k přípravě:
1. Obsah sáčku vsypte do vhodné nádoby.
2. Zalijte 150 ml horké vody a dobře promíchejte.
3. Po uplynutí 3-5 minut je kaše připravena ke konzumaci.

Návod na přípravu v mikrovlnné troubě:
1. Obsah sáčku vsypte do vhodné nádoby.
2. Zalijte 150 ml studené vody a dobře promíchejte.
3. Potom vložte do mikrovlnné trouby, nastavte výkon na přibližně 700 W (střední až vysoký výkon – podle typu trouby) a ohřívejte po dobu 1 minuty.

Výrobce: Emco spol. s r.o., Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, Česká republika

Kód Kód: 3410
Jméno značky: Emco
Kategorie: Müsli a ovoce
Hmotnost: 0.35 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: