Od 17.6.2024 do 21.6.2024 probíhá technická dovolená (malování a úprava skladů) a veškeré objednávky budou expedovány následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

Mixit Krispers - Choco Mix 520 g

Kuličky s kukuřičným a rýžovým základem obalené v čokoládě mléčné, hořké, bílé a se slaným karamelem. Samozřejmě jako vždy bez palmového oleje. Zkrátka pěkně vykutálená dobrota!

281 Kč / ks 54,04 Kč / 100 g
Skladem

Složení:

Kuličky s kukuřičným a rýžovým základem obalené v čokoládě mléčné, hořké, bílé a se slaným karamelem

extrudované kuličky v čokoládě (bílá čokoláda 21,5 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sušená smetana, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), hořká čokoláda 21,5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), mléčná čokoláda 21,5 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), bílá čokoláda s karamelem 21,3 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, karamelový prášek 10,5 % (sušené mléko, sušená syrovátka, cukr, mléčný tuk, přírodní vanilkové aroma), karamelizovaný cukr 1,5 %, emulgátor: lecitiny; kakaová hmota, jedlá sůl), extrudované kakaové kuličky 13 % (kukuřičná mouka, rýžová mouka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 6 %, jedlá sůl, kypřící látky: uhličitan vápenatý, uhličitany sodné; přírodní vanilkové aroma), lešticí látka: arabská guma; cukr, med, jedlá sůl; v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 49 % a v mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %)

Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, arašídů, sezamu a sóji.

 

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2237.0 kJ / 534.40 kcal
Tuky 32.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 19.0 g
Sacharidy 54.0 g
z toho cukry 45.0 g
Vláknina 3.2 g
Bílkoviny 6.7 g
Sůl 0.35 g

Výrobce: Mixit s.r.o., Černokostelecká 604/116, 108 00 Praha 10

Kód Kód: 3400
Jméno značky: Mixit
Kategorie: OŘÍŠKY (v medu, chilli, čokoládě..)
Hmotnost: 0.55 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: