Emco Protein kaše s čokoládou, 3x55 g

Protein kaše s čokoládou (Sypká směs k přípravě ovesné kaše, 3x55 g)

Naše čokoládová proteinová kaše obsahuje 18% rostlinného proteinu. Kaše ráno skvěle zasytí a dodá energii, je totiž zdrojem vlákniny a bílkovin, které jsou potřebnou složkou výživy. Její receptura je bez palmového tuku.

55 Kč / ks
Skladem

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Složení:
Celozrnné ovesné vločky 68 %, cukr, pšeničný protein 7 %, čokoládový prášek 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku), sušené mléko, kakaový prášek 3 %, rýžová mouka, přírodní aromata, jedlá sůl.
Výrobek může obsahovat arašídy, sóju a ořechy.

Výživové údaje na 100 g směsi:
Energetická hodnota 1552/371 kcal,
Tuky 6,1 g,
z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g,
Sacharidy 56 g,
z toho cukry 14 g,
Vláknina 8,6 g,
Bílkoviny 18 g,
Sůl 0,55 g


Výživové údaje na jednu porci 55 g:
Energetická hodnota 854 kJ/204 kcal,
Tuky 3,4 g,
z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g,
mononenasycené mastné kyseliny 1,3 g,
polynenasycené mastné kyseliny 1,1 g,
omega-3 mastné kyseliny 0,1 g,
omega-6 mastné kyseliny 1,1 g,
Sacharidy 31 g,
z toho cukry 7,7 g,
Vláknina 4,7 g,
Bílkoviny 9,9 g,
Sůl 0,30 g


*Příznivého účinku se v rámci zdravého životního stylu a různorodého jídelníčku dosáhne konzumací 3 g betaglukanů z ovsa, ovesných otrub, ječmene a ječných otrub za den.

 

Návod k přípravě:
1. Obsah sáčku vsypte do vhodné nádoby.
2. Zalijte 150 ml horké vody a dobře promíchejte.
3. Po uplynutí 3-5 minut je kaše připravena ke konzumaci.

Návod na přípravu v mikrovlnné troubě:
1. Obsah sáčku vsypte do vhodné nádoby.
2. Zalijte 150 ml studené vody a dobře promíchejte.
3. Potom vložte do mikrovlnné trouby, nastavte výkon na přibližně 700 W (střední až vysoký výkon – podle typu trouby) a ohřívejte po dobu 1 minuty.

Výrobce: Emco spol. s r.o., Türkova 2319/5b, 149 00 Praha 4, Česká republika

Kód Kód: 3412
Jméno značky: Emco
Kategorie: Müsli a ovoce
Hmotnost: 0.35 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: