Od 17.6.2024 do 21.6.2024 probíhá technická dovolená (malování a úprava skladů) a veškeré objednávky budou expedovány následující pracovní den. Děkujeme za pochopení.

HiPP BIO Bramborové pyré s kukuřicí a krůtím masem 125 g

Masozeleninový příkrm Hipp BIO Bramborové pyré s kukuřicí a krůtím masem od ukončeného 4 - 6. měsíce dle doporučení pediatra, bez přídavku soli, neobsahuje lepek.

39 Kč / ks
Vyprodáno

BIO Bramborové pyré s kukuřicí a krůtím masem 125 g, od ukončeného 4. měsíce

Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku o jídla, která obsahují maso a zeleninu. Maso je bohaté na bílkoviny a je zdrojem přírodního železa. Železo má klíčovou úlohu ve správné tvorbě krve. Doplňková strava nyní nabývá významu i pro kojené děti. Začněte s malými porcemi, aby si dítě mohlo na nové chutě zvyknout. Dokud Vaše dítě nesní celou porci, doplňujte stravu potřebným množstvím mléka.
- v BIO kvalitě
- vhodné zejména pro děti ohrožené alergií: obsahuje málo složek, neobsahuje lepek, neobsahuje mléčné složky
- s Omega-3-mastnými kyselinami – důležité pro rozvoj mozkových a nervových buněk
- bez přídavku soli*, bez přídavku cukrů*
- bez přídavku aromat, barviv**, konzervačních látek** a zahušťovadel
- kašovitá konzistence - jemná konzistence ve formě pyré, bez obsahu pojidel

*obsahuje přirozeně se vyskytující cukry, obsahuje přirozeně se vyskytující sodík
** dle zákona

Složení: voda z vaření, kukuřice* 23 %, brambory* 21 %, krůtí maso* 8,5 %, rýžový škrob* pro snadnější trávení, řepkový* 1,9%

*z ekologického zemědělství



Dávkování a způsob užití
Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě. Promíchejte plastovou lžičkou, aby nedošlo k poškození skleničky. Zkontrolujte teplotu pokrmu. Neohřátou část uchovejte v lednici.
Dávkování je rozdílné podle potřeby.

 

Výrobce/Dovozce:
Hipp Czech s.r.o., Pekařská 14, 155 00 Praha 5

Kód Kód: 1973
Jméno značky: HIPP
Kategorie: Příkrmy
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: