Věděli jste, že…
…lyofilizace je proces sušení hlubokým mrazem za velmi nízké teploty a tlaku? Dochází k vysušení přirozeně obsažené vody, proto je lyofilizované ovoce tak křupavé. Navíc si v maximální možné míře zachová svou původní barvu, chuť, vůni a všechny minerální látky a vitamíny.
Plno zajímavostí o mrazem sušeném ovoci najdete v našem článku. Tak si ho neváhejte přečíst.
Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce
Složení : Lyofilizované maliny celé 100 %.
Země původu: Německo, Čína
Skladování : Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Balení : Znovu uzavíratelný potravinářský plastový sáček, vakuováno v potravinářském plastovém sáčku (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 250 kJ / 300kcal | 
| Tuky: | 4,6 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g | 
| Sacharidy: | 36 g | 
| z toho cukry: | 29 g | 
| Vláknina: | 43 g | 
| Bílkoviny: | 7,9 g | 
| Sůl: | 0,02 g | 
Výrobce:
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
| Kód | Kód: 5284 | 
|---|---|
| Kategorie: | Ovoce sušené mrazem | 
| Hmotnost: | 0.125 kg | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

 


 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        