Hipp BIO Špagety s mořskou rybou a zeleninou ve smetanové omáčce 250 g

spagtey
69 Kč –10 %

HiPP Špagety s mořskou rybou a zeleninou ve smetanové omáčce je zeleninovo-smetanový pokrm s rybím masem pro děti od ukončeného 12. měsíce.

69 Kč –10 % 62 Kč / ks
Skladem

Hipp DĚTSKÉ MENU Špagety s mořskou rybou a zeleninou ve smetanové omáčce obsahuje zeleninu nejvyšší možné kvality. Zelenina se používá zralá a její zpracování probíhá co možná nejšetrněji. Díky tomu si uchová důležité živiny a vitaminy. Při pěstování zeleniny se nepoužívají žádné pesticidy ani chemicky syntetizovaná hnojiva. Obsažené rybí maso pohází z pobřežního rybolovu, jehož stanoviště se nacházejí ve vybraných regionech. Příkrm je ideální porcí oběda či večeře pro děti od ukončeného 12. měsíce. Má nízký obsah soli a neobsahuje barviva ani konzervanty.

 

Složení:

Zelenina* 32% (mrkev*, fenykl*, cibule*), voda, vařené špagety* (mouka z tvrdé pšenice) 22%, treska tmavá 11,5%, odstředěné mléko*, smetana* 3%, řepkový olej* 1,7%, pšeničná mouka*, škrob*, citrónová šťáva* z koncentrátu, jedlá sůl s jódem, koření*.
*z ekologického zemědělství

Příkrmy HiPP BIO splňují požadavky dle nařízení pro Ekologické zemědělství. Pečeť BIO kvality garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty. Potravina pro zvláštní výživu.

 

Nutriční hodnoty:

Výživové údaje na 1 porci (220 g): Energie 744 kJ / 177 kcal, Tuky 7 g (z toho nasycené mastné kyseliny 2 g), Sacharidy 18,8 (z toho cukry 4,8 g), Bílkoviny 8,3 g, Sůl 0,70 g, Sodík 0,28 g, Jód 46,3 mcg (66 %*) Kyselina alfa-linolenová (Omega - 3) 0,33 g
*RHP - referenční hodnota příjmu

Jídlo je vhodné jako oběd nebo večeře. Příkrm můžete podávat vašemu děťátku jako hlavní jídlo na oběd nebo večeři. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Ohřívejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. 

 

Výrobce/Dovozce:

Hipp Czech s.r.o., Pekařská 14, 155 00 Praha 5

 

Kód Kód: 2182
Jméno značky: HIPP
Kategorie: Příkrmy
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: