HiPP Bio První mrkev 125 g

Zeleninový příkrm ve formě jemného pyré, který je ideální pro začátek přikrmování v období od ukončeného 4. až 6. měsíce věku dítěte, tzv. "První lžička". Bez lepku, bez přídavku soli a bez přídavku aromat a zahušťovadel, barviv a konzervačních látek (veškerá kojenecká a dětská výživa dle zákona).

45 Kč / ks 45 Kč / 1 ks
Skladem

Zeleninové příkrmy HiPP jsou připraveny na základě nutričních potřeb kojenců. Pečlivě vybrané druhy BIO zeleniny jsou rozmixovány do jemného pyré. Bez přídavku soli, aromat, barviv a konzervačních látek - dle zákona. HiPP používá do příkrmů vlastní odrůdu mrkve Dulcis. Je charakteristická mohutným tělem, sladkou a výraznou chutí a vysokým obsahem živin.

HiPP BIO zásady
• Použití jen nejkvalitnějších surovin a návrat k pěstování původních odrůd.
• Pravidelné testování půdy "Zdravá půda=zdravá rostlina=zdravé zvíře či zdravý člověk."
• Zemědělství bez použití pesticidů a chemicky syntetizovaných hnojiv.
• Ovoce a zelenina zraje tak dlouho, jak je potřeba.
• Šetrné zpracování surovin tak, aby si uchovaly důležité živiny a vitamíny.

 

Dávkování a způsob užití
Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě. Promíchejte plastovou lžičkou, aby nedošlo k poškození skleničky. Zkontrolujte teplotu pokrmu. Neohřátou část uchovejte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.
Dávkování je rozdílné podle potřeby.


Složení
Složení: mrkev 90 %, voda.

Výživové údaje ve 125 g: Energie 158 kJ / 38 kcal, Tuky 0,1 g ( z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), Sacharidy 6,3 g (z toho cukry 5,4 g), Bílkoviny 0,9 g, Sůl 0,13 g, Sodík 0,05 g, Beta - karoten 7,5 mg, (provitamin A) = vitamin A 1 250 mcg RE


Upozornění
Nevhodné pro děti do neukončeného 4. měsíce věku.

Více informací o výrobku viz etiketa: https://www.hipp.cz/fileadmin/media/CZ/products/product_pdfs/CZ4010-01.pdf

Výrobce/Dovozce:
Hipp Czech s.r.o., Pekařská 14, 155 00 Praha 5

Kód Kód: 474
Jméno značky: HIPP
Kategorie: Příkrmy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: